Skip to content. | Skip to navigation

Information Systems
Prof. Dr. M. Jarke
Personal tools
You are here: Home News Fraunhofer ICT Dissertation Award for Dr. Erion Elmasllari

Fraunhofer ICT Dissertation Award for Dr. Erion Elmasllari

English version below. Im diesjährigen Wettbewerb um die beste in den 19 Forschungsinstituten des Fraunhofer-Verbunds Informations- und Kommunikationstechnologie abgeschlossene Doktorarbeit wurde Dr. Erion Elmasllari für seine Mitte 2018 an der RWTH Aachen verteidigte Dissertation „A Framework for the Successful Design and Deployment of Electronic Triage Systems” der 1. Preis zuerkannt. Der Preis wird auf der Jahrestagung der Gesellschaft für Informatik am 26.9.2019 in Kassel überreicht. Gutachter der Arbeit waren Prof. Dr. Matthias Jarke, Prof. Dr. Martina Ziefle und Prof. Dr. Thomas Rose.

The annual Fraunhofer ICT Dissertation Award competition recognizes the best doctoral dissertations written in the 19 research institutes of the Fraunhofer ICT group, with about 6.000 researchers one of the largest IT research organization in Europe. This year, Dr. Erion Elmasllari of Fraunhofer FIT is awarded the first prize in this competition for his doctoral thesis titled „A Framework for the Successful Design and Deployment of Electronic Triage Systems” in a plenary session of the GI annual national informatics conference in Kassel, September 26, 2019. The thesis was accepted in the Computer Science Department of RWTH Aachen in August 2018. Supervisor and reviewers of the thesis were Professors Matthias Jarke, Martina Ziefle, and Thomas Rose.